Dit is mijn 90er C4 Coupe

mich90-1

mich90-2

1990 Corvette
 Na de aanschaf van onze eerste Corvette uit 1980 wilden we ook een Corvette voor dagelijks gebruik. Maar omdat een C3 hier wat minder voor geschikt is gingen we op zoek naar een C4. Heel wat anders dan een C3 natuurlijk qua vorm, maar vol goede moed begonnen. Het zou een model uit de eerste serie moeten worden, maar op het moment dat wij gingen zoeken, waren er weinig C4’s te vinden in Nederland.
 De enkele Corvettes die we gingen bezichtigen, bleken niet aan onze eisen te voldoen, totdat we bij Andre Boer terecht kwamen. Daar stond een bordeaux rode 90 er te koop, maar die lag nog deels uit elkaar. Maar door het vertrouwen dat Andre Boer ons kon bieden, hebben we direct besloten de auto te kopen. En daar hebben we totaal geen spijt van gehad!!
 Wat een auto zeg vergeleken met een C3, veel luxe aan boord en wat een rij eigenschappen. Nog steeds is het een te gekke wagen, ondanks dat onze eerste voorkeur niet uitging naar een C4. Het is een vrij uniek model, met de “oude” buitenkant en met het nieuwe interieur. Ook is het een Export model, die hier is geleverd door Pieterse. 

Groetjes Michel van Wessel, Den Helder, Noord Holland