Onze 86er C4 Convertible

jpkl

Onze “lady in red”. Al weer 6 jaar in de familie en we hebben er menig kilometertje, zweet en bloed in zitten. Onderhoud doen we nagenoeg helemaal zelf maar dan goed en op fabrieksspecificaties. Sommige reparaties duren meer dan een garage zich ooit zou kunnen veroorloven. Maar het moet perfect zijn anders is er geen lol aan. Slechte reparaties uit het verleden
 Met de steun van Berend (advies en eindeloos geduld) en Peer(inttelect, handjes en zo mogelijk nog meer geduld), komen we al mopperend steeds verder, maar altijd blij met het resultaat. Loopt de L98 als nooit tevoren en is de auto als geheel steeds beter. Onder het motto het moet origineel of beter begint ook de auto steeds “nieuwer” te worden en te rijden, ze stuurt strak en reageert direct op het gas. Door de RVS oplossing uit het Noorden is het geluid ongeevenaard en lopen iedere keer weer de rillingen over mijn rug, de EGR staat uit wat een heerlijk geluid produceerd als je het gas loslaat. Deze dame is “here to stay”. 
Het alluminium is met de hand gepolijst net als het RVS. Na een regenbui beginnen we gewoon weer opnieuw maar als ze klaar is dan is het ook de moeite waard. Het is maar een gewone ’86er maar ze is van ons, en we zijn er trots op. Dak eraf zon op de kop en genietend van iedere druppel benzine, nee we gaan nog niet naar huis, nog niet nog een klein stukje om. “Let’s take the long way home…”
Deel uitmakend van Chapter West-Brabant wanen we ons in een uniek bijzonder gezelschap, thnx everybody! CU next season!

 Yvonne, JM & JP